Ett naturnära hem i centrum

Platsen där natur och stadskärna möts. Där hittar du Orrholmsstrand. I centrala Karlstad skapar vi just nu moderna hem för den som söker efter trygghet, frihet och enkelhet. Med både grönområden och vatten som ringar in den 17 våningar höga byggnaden finns alltid möjligheten till att lugna dina sinnen. Om du letar efter ett tryggt och säkert hem med närhet till det mesta är Orrholmsstrand rätt val. Anmäl ditt intresse här. Inflyttning är planerad till v.44 och just nu finns bara ett fåtal lägenheter kvar.

Om oss

Trygga boenden med stor frihet

Att bo i den ståtliga byggnaden på Orrholmen innebär en extra trygghet och säkerhet. Hela fastigheten är tillgänglighetsanpassad för att underlätta för personer med funktionsnedsättning. Kontorslokaler, hemtrevliga ytor för att ta en kaffe och en gemensam lokal med bastu, kök och relax finns tillgängligt för att höja bostandarden ytterligare. Ta chansen och bo i ett lugnt och stilla område som passar alla åldrar.

Om oss

Två fastigheter i en

På bottenplan ligger äldreboendet Villa Orrholmen som drivs av Vardaga. Ett modernt boende där du själv kan välja hur du vill ha det och som är bemannat dygnet runt, vilket inger en extra trygghet. Äldreboendet har en egen entré och hör inte samman med bostadsrätterna, men det kommer att finnas ett samarbete mellan boendeformerna som bland annat innebär följande:

  • Du har möjlighet att delta i aktiviteter som anordnas för boende i vård-och omsorgsbostäderna.
  • Du kan röra dig fritt mellan boendeformerna, hitta någon att samtala med, dricka en kopp kaffe eller annat som du önskar i din vardag.
  • Föreningen för bostadsrätterna och vård-och omsorgsbostäderna tillsammans kan utveckla samarbetsformer och en gemensam trygghet för båda boendeformerna.